Перше вересня -2020

Перше вересня – не просто старт нового навчального року. Це важливий початок захоплюючої подорожі за новими знаннями та досвідом. Трепетно тримаючи маму й тата за руку, малеча йде на свій перший урок та знайомиться з першою вчителькою. Дорослі – з переживанням та ностальгією пригадують веселі історії та щасливі моменти шкільних років.

Початок 2020 - 2021 навчального року незвичайний, адже всі жителі Країни Знань чекали зустрічі з друзями та учителями.

День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів і ,звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року для учнів першого класу.

Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

Бажаємо досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.