З Днем знань!!!

Щиро вітаю трудовий колектив , школярів та батьків з нашим спільним святом – Днем знань! Урочистий Першовересень відкриває перед вами чергову сторінку нескінченної книги життєвої мудрості та нових знань, мелодією шкільного дзвоника знаменує початок захоплюючої мандрівки стежками наук. Сьогодні наша школа гостинно відчинила двері 180–ом учням, серед них 20 першокласників. Школа відремонтована, оновлено її дизайн , вона з радістю прийняла своїх вихованців, які не відвідували її з березня місяця.

Свято, яке асоціюється з айстрами, чорнобривцями, повторюється щороку, але кожного разу воно неповторне. Особливо хвилюються сьогодні першокласники. Для них все відбувається вперше – перший у житті шкільний дзвоник, зустріч з першою вчителькою, перший урок та нові друзі. Тож побажаємо нашим наймолодшим учням щасливої та успішної подорожі у Країну Знань!

Учням основної школи я бажаю успішного навчання, величезного бажання вчитися, глибоких та міцних знань,чудових оцінок і постійного прагнення бути кращим, ніж учора. Пам»ятайте, що ви – майбутнє нашого краю та всієї України. Від вас залежатиме, якою наша країна буде завтра. Якісне навчання стане запорукою вашого успіху в житті.

З особливою пошаною хочу звернутися до наших педагогів. Немає для освітян важливішого свята, аджеце початок нового навчального року, нового року в професійному житті, нового року сподівань, сміливих планів, яскравих звершень. Це день, з якого починається календарний відлік у житті людей, що пов’язали своє життя з навчанням і вихованням дітей.

Бажаю професійних досягнень, легкого навчального року Вам, дружної атмосфери, цікавих подій,успіхів, удачі, здоров'я, терплячості і чудових результатів!

Шановні батьки! Ви є нашою підтримкою та опорою в організації освітнього процесу, дякую за те, що ви вибрали саме нашу школу для здобуття освіти вашими дітьми. Гарантую, що вони в надійних руках ,отримають грунтовні та міцні знання, у школі їм буде комфортно та безпечно. Вам величезного терпіння у вихованні дітей, сили, здоров’я, доброти, поваги до педагогів, до їх нелегкої, але почесної праці – праці українського вчителя, вихователя.

Велика вдячність обслуговуючому персоналу, творчим учителям, які брали участь в оформленні школи до початку нового навчального року, за участь у створенні сприятливих умов для навчання і праці, турботу про здоров’я дітей.

Бажаю всім міцного здоров’я, творчої наснаги, впевненості у власних силах! Добра Вам і достатку! Злагоди і МИРУ нам усім!

Тамара Задорожна

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.