З Україною в серці

Сьогодні, коли Україна потопає в сльозах від горя, з болем у серці говоримо: «Ми не тільки не хочемо війни, а й просимо Бога зробити так, щоб вона нарешті закінчилась. Ми віримо в це!»

Указом Президента України встановлено щорічне відзначення 21 листопада Дня Гідності та Свободи. Багато синів наших, земляків пішли виконувати своїх обов’язок перед Батьківщиною . Вони з гідністю несуть бойову службу на Сході України. Серед них і випускники нашої школи.

19 листопада у школі було проведено урок-мужності присвячений випускникам школи, воїнам, котрі захищають мирне небо. Ми раді були бачити Сокиринського Володимира Миколайовича, Яковишина Олександра Петровича, Дохненка Андрія Олександровича, Дубка Сергія Петровича, Дубка Анатолія Дмитровича, Коваленка Миколу Миколайовича, Прокопенка Олега Олександровича. Також на заході були присутні Колотілова Ніна Вікторівна, головний спеціаліст відділу внутрішньої політики РДА, Друмарецька Олена Іванівна, зберігач фонду Тростянецького краєзнавчого музею, Барчук Оксана Володимирівна, завідуюча Тростянецькою районною бібліотекою для дорослих, Слободяник Оксана Михайлівна, бібліограф Тростянецької районної бібліотеки.

На уроці-мужності ми згадали Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО і хвилиною мовчання вшанували їхню вічну пам'ять.

Нашим гостям були присвячені усі вірші та пісні. Барчук О.В. презентувала книги про Героїв Небесної Сотні. Ми мали нагоду побачити уламки снарядів та зброї, які нам представила Друмарецька О.І., що були привезені із території, на якій відбуваються військові дії . Слободяник О.М. ознайомила присутніх із презентацією «Гідні пам’яті поколінь» , у якій розповідалось про наших випускників-бійців.

Зустріч закінчилась актуальною піснею «Я хочу жити без війни» у виконанні учениць 9 класу Солодовнікової Владислави та Білик Анетти. Під час пісні у зал вийшли діти з малюнками, оберегами та прапорцями у руках, які також не хочуть війни.

Усі бійці отримали квіти та символічні подарунки: малюнки й обереги.

Україна – мирна держава, українці-толерантні, ввічливі люди, які з повагою ставиться до кожної нації і мови. Ми – Єдина Україна! Ми знаємо, що перемога буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.