"Учитель року"

Сучасний вчитель повинен постійно самовдосконалюватися. Особливо в наш час.

Шлях до успіху — це не стрімке сходження, є на нім радість перемог і біль розчарувань, осяяння нових відкриттів та усвідомлення прописних істин, є на нім і незмінно ті, хто йде попереду, та їх послідовники.

Підготовка до Конкурсу «Учитель року-2017» в номінації "Фізична культура" спонукала Пунька Сергія Васильовича до підвищення методичного та фахового рівня, хоча головним стимулом для професійного самовдосконалення були й залишаються улюблені учні, допитливі, наполегливі, цілеспрямовані, розумні.

Участь у конкурсі стала можливістю заявити про себе як про відважну, фахово компетентну, творчу особистість.

Кожен учасник мав можливість розкрити свої професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого свого зростання.

Весь педагогічний колектив та учні школи вітають учителя фізичної культури Пунька Сергія Васильовича за зайняте перше місце в конкурсі «Учитель року – 2017» у номінаціі "Фізична культура". Бажаємо, щоб робота приносила вам радість, щоб винагороди були гідними, а ваші старання були виправдані учнівською вдячністю та їх високими досягненнями і перемогами.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.